Nyhed

Ny dansk sangskriver udgiver album med rockveteraner

Klaus Handsome udsender "I Denne Tidsalder" med Franz Beckerlee m.fl. Præsenterer sangene live i Skanderborg og Århus denne uge

I disse dage udkommer den danske sanger og sangskriver Klaus Handsomes debutalbum "I Denne Tidsalder", hvor han præsenterer egne, dansksprogede, finurlige sange i arven fra Steppeulvene og Søren Kragh-Jacobsen. I sig selv måske ikke en helt usædvanlig bedrift på den danske rockscene, men listen af medvirkende er unægtelig imponerende.

Den relativt unge Handsome har aktiveret en veritabel kongerække af ikke længere helt så unge danske musikere, der har sat deres præg på den danske rockhistorie siden 60’erne: Steppeulvenes Stig Møller (som han også har kendt og spillet med i mange år), Kim Menzer fra Burnin’ Red Ivanhoe, Peter Ingemann fra Skousen & Ingemann og Ivan Horn og Aske Jacoby, der begge har arbejdet med utallige, ikke mindst C.V. Jørgensen. Og så Franz Beckerlee, den epokegørende guitarist fra Gasolin’, der ellers ikke har rørt en guitar i årevis.

– Han havde afleveret sin sidste guitar til Københavns Bymuseum, men han hentede den tilbage for at kunne medvirke på min plade, siger Klaus Handsome til GAFFA.dk.


Albummet er produceret af bl.a. Søren Madsen, tidligere medlem af Michael Learns To Rock, og det udkommer på pladeselskabet 2. Lyd, stiftet af Superjegs to medlemmer Peter Sommer og Carsten Valentin Lassen.

Klaus Handsome præsenterer de nye sange live med sin trio ved to gratiskoncerter i denne uge:
Marius Øltapper, Skanderborg, 6. maj kl. 21 (reception kl. 16)
Café Under Masken, Århus 9. maj kl. 20.30 (reception kl. 15)


ANNONCE