Nyhed

Vonda Shepard giver intim klubkoncert i Danmark

Koncerten finder sted d. 18/6 i Klauzdal. Billetsalget er netop startet.

Den amerikanske sanger og sangskriver Vonda Shepard giver intim klubkoncert på spillestedet Klauzdal i Herlev – den eneste indendørskoncert i Danmark på hendes vej rundt i festival-Europa. Der bliver altså mulighed for at komme helt close på den naturskønne amerikaner med den smukke stemme.

De fleste kender nok primært Vonda Shepard for hendes mange numre fra TV-serien Ally McBeal. Den amerikanske sangerinde er født i New York den 7. juli 1963 og begyndte allerede som 7-årig at spille klaver. Som 14-årig startede Vonda med at spille rundt omkring på klubberne i LA, hvor hun var flyttet til med sine forældre og søskende.

Som 16-årig dyrkede hun musikkarrieren på fuld tid og spillede stribevis af live-gigs – bl.a. som keyboardspiller og backingvokal for bl.a. Jackson Browne, Rickie Lee Jones og Al Jarreau. Vondas første top ti-hit var duetten "Can’t We Try?", som hun sang med Dan Hill. Kort efter denne blev hun signet af Reprise Records og udgav sit debutalbum "Vonda Shepard".

I 1992 kom opfølgeren "Radical Light", hvorpå man kan finde den senere titelmelodi til Ally McBeal. I 1996 kom det tredje album, "It’s Good Eve", hvilket fik god kritik af anmelderne. Yderligere fangede det interessen fra Michelle Pfeiffer og husbonden David Kelley, som gav Vonda en rolle i Davids nye TV Show.

Herefter er resten historie, og Vonda Shepard var i fem år – indtil 2002 – den, der skrev de fleste sange og performede i Ally McBeal. De fleste kender f.eks. "Searching My Soul". Den seneste udgivelse fra Vonda Shepard kom i efteråret 2002 – "Chinatown".

Der udkommer desuden snart en live plade fra sangfuglens hånd.

Fredag d. 18/6 kl. 20:00
Entre 275 kr
Spillestedet Klauzdal
Klausdalsbrovej 336
2730 Herlev
Http://www.klauzdal.dk

ANNONCE