Nyhed

Flere hovednavne til Nibe Festival

Fire ekstra navne er føjet til Nibe Festivallen. De udvalgte er Swan Lee, Patrick Isaksson, TV2, og Zidadada

Nibe Festivallens program begynder at tage form. 1/3 del af 80 navne på fire scener er allerede blevet offentliggjort. 1. april udkommer det endelige program.

For nylig er fire aktuelle bands kommet på plakaten, der alle har det til fælles, at de enten lige har udgivet eller er ved at udgive en ny skive. De vil spille bidder herfra på de fire festglade dage i Nibe.
De fire bands er:

– Swan Lee, der optræder for første gang i Nibe. Bandet ligger i øjeblikket i toppen af den danske rockliga med det nye album "Swan Lee", som de selvfølgelig vil spille numre fra.

– Patrick Isaksson, der kommer til at spille på den store scene i Nibe. Han er aktuel med albummet "Vi Som Aldrig Landet", som rummer
hittet "1985". Patrick leverer fed, svensk pop lidt a la Kent, om end lidt blødere.

– TV-2, der har fået den ære at lukke festivalen d. 20. På mandag udkommer en opsamlingsplade med nogle af de udødelige numre fra deres hånd.

– Partybandet Zidadada tropper også op på festivalen og opfører velkendte numre som "Zidadada" og "Walking On Water"

Ud af mere end 80 navne, så er følgende navne nu offentliggjort: The Cardigans (S), Kim Larsen & Kjukken, Swan Lee, TV-2, Teitur (FO), L.O.C, Baby Woodrose, Lars Lilholt Band, Monopol, Kira And The Kindred Spirits, Slade (UK), Dicte, Burhan G, Safri Duo, The Fashion, The Powls, Jonny Hefty & Slænget, The Sandmen, The Breakers, Grand Avenue, Zididada, The Collins, Patrik Isaksson (S), Winther-John, Roben & Knud, Michael Falch (solo) og Tue West - se http://www.nibefestival.dk

Billetter til årets Nibe Festival kan købes på landets posthuse, via www.billetnet.dk, og www.e-Billetter.dk.

Yderligere oplysninger om Nibe Festival, samt onsdagens Jubii-koncert med Kim Larsen & Kjukken kan hentes på www.nibefestival.dk.


ANNONCE