Nyhed

George Michaels nye album på trapperne

Den 15. marts udkommer George Michaels længe ventede album "Patience". GAFFA.dk har været til snigpremiere på albummet.

George Michael har i løbet af sin 20-årige karriere solgt over 80 mio. plader, og efter en længere pause er han klar med et comeback med albummet "Patience", der udkommer 15. marts.

GAFFA.dk har været til snigpremiere på pladen. Det foregik torsdag aften i Cinemateket i København.

Først blev videoen "Amazing" vist (et nummer fra "Patience"), en video, hvor George Michael fører sig frem med læderjakke, tilbageskrabet garn og guitar, som vi kender ham fra mange videoer gennem tiden. Stadig med et skarpt glimt i øjet. Han performede dog ikke solo i "Amazing". Diverse elskende par i hvidt huserede i baggrunden og tilførte videoen dynamik og sensualitet.


Herefter blev "Patience" sat på discen, og de 14 numre blev spillet i rap. "Patience" er det første studiealbum med egne sange siden succesen "Older" fra 1996 (i 1999 kom coveralbummet "Songs From The Last Century").

Efter at have hørt den til ende, må det konstateres, at den stilmæssigt både ligner "Older" og albummet "Listen Without Prejudice Vol 1." fra 1990. Alligevel viser den også nye sider af George Michael.
Pladen er en vekselvirkning mellem stille, gåsehudsfremkaldende ballader og up-tempo hits og tilfører på den måde skiven en spændstighed og et flow.

De to engelske tabloidaviser The Sun og The Mirror vurderer, at "Patience" bliver et af de bedste albums i 2004. Efter at have hørt skiven til ende, forstår jeg deres begejstring. Favoritperlen er det næstsidste nummer, "Through", der er yderst rørende.


Patience:

01. Patience
02. Amazing
03. John And Elvis Are Dead
04. Cars And Trains
05. Round Here
06. Shoot the Dog
07. My Mother Had A Brother
08. Flawless (Go To The City)
09. American Angel
10. Precious Box
11. Please Send Me Someone (Anselmos Song)
12. Freek
13. Through
14. Patience (reprise)

Læs mere om det nye album og om George Michael generelt på hans site: http://www.georgemichael.com


ANNONCE