Nyhed

Houseparty på flaske

Heineken inviterer til gratis klubfest med top-dj’s på Tabu, København 26. marts og VoxHall, Århus dagen efter

Heineken er i foræringshjørnet og inviterer til gratis klubfest i luksusklassen. Bryggeriets internationale festkaravane Green Room Sessions rammer både København og Århus i slutningen af marts med dj Pete Gooding, Lexicon Avenue og Infusion (billedet) som leverandører af de gnistrende beats.

Pete Gooding er intet mindre end en institution på Ibiza. Igennem otte år har han været en fast del af scenen på den hvide, spanske festø, og han er ikke mindst berømmet for sine otte timers maraton-sæt på Café Mambo, som han desuden har mikset en række compilations for. Han har sat de helt store gulve i rytmiske svingninger på klubber som Renaissance, Cream og God’s Kitchen med sin dynamiske og hårdtpumpede houselyd. Men han finder også tid til at arbejde som producer sammen med makkeren Adam Routh og som pladeanmelder for DJ Magazine.

Den britiske trio Lexicon Avenue excellerer ligeledes i den tungere house. Foruden en håndfuld udgivelser i eget navn har de remixet for folk som Dirty Vegas, Nick Holder og Depeche Mode-sangeren Dave Gahan. Desuden har deres produktioner fundet vej til compilations som John Digweeds "Global Underground" og Danny Howells’ "Nocturnal Frequencies".

Australske Infusion er vokset fra Sydneys rave-scene til de internationale klubcirkler. Deres progressive breakbeat har ligget lunt i pladetaskerne hos stjerne-dj’s som Pete Tong, John Digweed og Sasha, og de har opbygget så meget live-erfaring, at de kan spille to timers spontane, ikke-indstuderede live-sæt.

Heineken Green Room Sessions rammer Tabu i København fredag den 26. marts, og fortsætter til VoxHall i Århus lørdag den 27. marts. Der sælges ikke billetter i klassisk forstand. Festen er gratis, og tilmelding sker via bryggeriets website, http://www.heinekengreenroomsessions.dk, hvor man anmoder om en invitation.

ANNONCE