Nyhed

Drengene Fra Angora slår rekorder på DR2

Drengene vader i mere succes

I begyndelsen af DR2’s levetid så det uheldigvis ud til, at den nye smalle tv-kanal, der satsede på seriøse og ’voksne’ programmer til de kvalitetsbevidste tv-seere, havde seertallet indbygget i sit logo.

Disse tider er imidlertid forbi, og det skyldes især et meget barnagtigt og useriøst morskabsprogram; nemlig Drengene Fra Angora!

I disse dage går Drengene Fra Angora sejrsgang på DR2 med anden sæson af deres gakkede humorprogram, og danskerne kan tilsyneladende ikke få nok. Afsnittet der sendtes fredag den 29. oktober havde seer-rekord på DR2 med 311.000 seer - og 121.000 så med på genudsendelsen om lørdagen. Derudover er Drengenes hjemmeside meget velbesøgt, og der er i alt blevet downloadet over 3 millioner videoklip.

Også cd’en med Drengene Fra Angora, som vi før har omtalt på gaffa.dk, klarer sig over al forventning. Cd’en udkom for mindre end 2 uger
siden, og allerede på udgivelsesdagen var guldpladen hus. Og efter små to uger på gaden har cd’en allerede solgt 30.000 eksemplarer, og det går næsten lige så godt med første sæson, som netop er udkommet på DVD.

Drengene fra Angora er satanedme succes i lange baner!

Angora på Internettet

ANNONCE