Nyhed

En hyldest til undergrunden

Danmarks største hjemmeside for artister uden pladekontrakt, mymusic.dk, har rundet 4.000 bands og 150 virtuelle album

Der er ved at komme godt gang i forskellige digitale initiativer med hensyn til promovering af ny og eksperimenterende musik på internettet. MyMusic.dk er et eksempel på dette, og hjemmesidens redaktion fejrer, at Danmarks største uafhængige portal for artister uden pladekontrakt nu har rundet 4.000 bands og 150 virtuelle album på deres site.

Disse artister og albums er bl.a. blevet anmeldt af redaktionen, der ledes af cand. mag. i retorik Martin Buck og vejledes af den garvede anmelder Anders Rou Jensen fra Politiken. De gode tider på portalen fejres med en fest i Amager Bio lørdag den 20. november.

En række kunstnere fra mymusic.dk vil optræde i løbet af aftenen, som bl.a. byder på hiphop, indie-rock, electropop og electronica. På scenen kan du f.eks. møde Mushy, som er et lovende navn på den danske indie-scene. Du kan også høre Blue Swan, som forsøger at genetablere 80'er-ånden i bedste Pet Shop Boys-stil, og du kan opleve Prafix Aztech (billedet), som er en sonisk vildmand, der laver pulveriserede beats og kryptiske pseudomelodier.


Aftenens musikprogram starter kl. ca. 20.00

My Music


Amager Bio

ANNONCE