Nyhed

Musikmagasinet Straight No Chaser fylder år

Det engelske magasin fejres i Vega Lounge fredag den 3. december

Det engelske musikblad Straight No Chaser fylder 15 år, og det fejres i København med en endagsudstilling og klubaften i Vega Lounge.

Katrine Ring, der er medlem af både Vibezone og Copenhagen Jazzgang, fortæller til GAFFA.dk, at Straight No Chaser, der udkommer 5 gange om året, er en legendarisk bibel for musikelskere af sort musik, hvad enten det er jazz, latin, hiphop, soul, funk eller elektronica. Bladet blev skabt på den legendariske dj Gilles Petersons klub Talkin' Loud i 1989 og er, ifølge Katrine Ring, stadig en fræk teenager. Desværre er det ikke let at få fat i for de danske musikbladsentusiaster. Men det kan jo være, at fødselsdagsfesten kan være med til at gøre opmærksom på denne problemstilling?

Til fødselsdagsfesten på Vega vil DJ Lubi spille hele aftenen sammen med Tony M, Katrine Ring og jazzgangsteren RM Walker. Der er også mulighed for at beskue Straight No Chasers grafiske designguru Mitchy Bwoys unikke udstilling, som er lavet netop til denne særlige aften (se billedet).


Katrine Ring, der er meget aktiv indenfor eksponeringen af både klassisk og moderne dj-orienteret jazzmusik, står desuden sammen med kollegaen Tony M bag jazzklubben The Jazz Suite, der finder sted på Bar Rouge på Hotel Skt. Petri i København.

– Med torsdagsklubben The Jazz Suite har den funky og dansable jazz igen fået et fast ugentligt tilbagevendende fikspunkt, fortæller Katrine Ring og forklarer, at The Jazz Suite faktisk pt. er det den eneste ugentlige jazz-begivenhed i hovedstaden.

Så hvis du har lyst til lækker moderne jazzmusik i aften, så er der altså gode råd at hente hos The Jazz Suite.


Fødselsdagsfesten for Straight No Chaser finder sted i Vega Lounge fra kl. 23 til 05

Straight No Chaser


The Jazz Suite

Vibezone

Jazzgang


ANNONCE