Nyhed

Springsteens favoritter til Danmark

Det unge Seattleband Boss Martians spiller klassisk 70'er rock med fuld skrue og glimt i øjet. Tjek dem ud i Roskilde og på Stengade, næste uge

Hvem ellers. Selvfølgelig var det The Boss "himself" der introducerede Boss Martians på Little Stevens undergrundsfestival Garage Festival i NYC i august måned i år, hvor den unge Seattle-kvartet optrådte side om side med bla. Iggy & The Stooges, The Strokes, The New York Dolls og vores egne Raveonettes.

Invitationen kom efter at lytterne på Little Stevens radioshow, The Underground Garage, havde kåret Boss Martians' "I Am Your Radio" som "THE COOLEST SONG OF THE YEAR."

Og forest i fanklubben står Bruce Springsteen som ved gentagne lejligheder har erklæret sin kærlighed til det sprudlende Seattle band.

Boss Martians ledes af den maniske lead-vokalist og guitarist Evan Foster. Bandet er sikker garant for medrivende koncerter og træfsikre, selvkomponerede sing-a-longs, som kombinerer energien fra punken med garagerock-traditioner fra det nordvestlige USA og mundret engelsk pop, der klinger af tidlig Elvis Costello og Joe Jackson

Bandet har tidligere i år udgivet sit andet album "The Set-Up,", der både har medført en kraftig udvidelse af de unge Bossers' fanskare, gode salgstal og glimrende anmeldelser.

Albummet er i øvrigt produceret af Seattle-baserede Johnny Sangster, der tidligere henslæbte 13 år af sit liv (på flere etager) i Heinesgade på Nørrebro som frontfigur i kultorkestret Sharing Patrol. Albummet er mikset af grunge-legenden Jack Endino, der tidligere har drejet knapper for Nirvana, Mudhoney m.fl.

Boss Martians er for tiden i fuld gang med at lægge Europas spillesteder ned, og snart kommer bulldozeren til Danmark. Nærmere bestemt d. 17 november, hvor de åbner for Blue Van i Gimle, Roskilde, og fredag d.19 november på Stengade 30, hvor The Mormones også er på plakaten.
Stærk anbefaling hermed givet.


ANNONCE