Nyhed

Vandt du koncertbilletter og cd’er med Motörhead?

Billetter til KB Hallen 12/12 og "Inferno" var på højkant

Hvis du havde lyst til at give det sukkerindsmurte juleræs værdigt modspil med en gang uhæmmet headbanging, oven i købet helt gratis, havde du chancen. GAFFA havde nemlig fået fat i 2 x 5 billetter til koncerten med de engelske metalveteraner Motörhead med altid hyperenergiske Lemmy i front i Store Vega i København 12/12. En koncert, hvor Lemmy & co. oven i købet fik værdig opvarmning ved Brasiliens efterhånden også mangeårige metalstolthed Sepultura.

Og som om det ikke var nok, fik de fem heldige vindere hver et eksemplar af Motörheads seneste album "Inferno" oven i det lange hår. Fem fik trøstpræmier i form af "Inferno"-albummet alene.

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om den flotte, dejligt tunge præmie, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er, at Lemmy simpelthen har fødselsdag juleaftensdag. Så tillykke til ham – der er jo ikke længe til!


De heldige vindere, hvor de fem første både har fået billetter og cd'er, og de sidste fem "kun" cd'er – og præmierne er tilsendt – følger her. Også tillykke til jer!

Kjartan Johannesen
2650 Hvidovre
Danmark

Jakob Pilsgaard
1722 København V


Maggie Rasmussen
2900 Hellerup

Nick Laursen
6700 Esbjerg

Kasper Brouer
2200 København N


Jesper Henrichsen
2300 København S

Josef Jackson
5700 Svendborg

Birgitte Bindesbøll
4622 Havdrup


Mette West-Petersen
2300 København S

Jacob Knudsen
2800 Lyngby


ANNONCE