Nyhed

Bliv korsanger for Anastacia

P3 udlover tjans som korsangerinde for popdivaen ved dennes koncert i Forum

P3’s formiddagsprogram ”Mig & Morten Resen” giver alle de unge og håbefulde sangerinder blandt deres lyttere muligheden for at blive korsanger for Anastacia ved dennes koncert i Forum i København d. 20. oktober. De to vindere af konkurrencen findes ved to auditions, der sendes live i radioen, og det bliver programmets lyttere, der gennem en sms-afstemning afgør, hvem der skal på scenen med den celebre kunstner.

De to auditions vil finde sted i Fields i København onsdag 13. oktober eller torsdag 14. oktober i Kolding Storcenter. Begge steder starter auditions kl. 9.00 og slutter to timer senere. Nummeret, som de håbefulde sangerinder skal testes i, er hittet ”One Day In Your Life”.

De to vindere af konkurrencen får som sagt æren af at stå på scenen med Anastacia i Forum, og her skal de to danske vindere dyste med to svenskere, der har vundet en lignende konkurrence i forbindelse Anastacias optræden i Stockholm. Det bliver publikum i Forum, der udpeger den endelige vinder af konkurrencen, som får lov til at optræde i Anastacias kommende video.

ANNONCE