Nyhed

Bokssæt med samtlige John Mogensen-værker på gaden

Seksdobbelt cd med den simple titel "John Mogensen" ude i dag

Han er måske lidt i udkanten af GAFFAs normale musikalske profil, men det er han så måske alligevel ikke. For hvem kan sige sig fri for at være blevet påvirket af den let drikfældige, følsomme arbejdsmands/arbejdsløses musikalske talerør John Mogensen og hans udødelige sange? Så vi skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at pladeselskabet Kick i dag udsender et imponerende seksdobbelt boksæt med John Mogensens samlede værker på cd.

Nærmere betegnet drejer det sig om albummene "John Mogensen", "Stop En Halv", "John", "Taurus" og "Nordstjernen" udgivet 1971-1977, samt en liveoptagelse af cabareten "Så Længe Mit Hjerte Slår" fra 1985 med bl.a. Jytte Pilloni, Katrine Jensenius, Benny Holst og Troels Jensen og et hæfte med masser af billeder og udførlig biografi.

Og et par af sangtitlerne: Ja, mange er jo velkendte: "Der Er Noget Galt I Danmark", "Sidder På Et Værtshus","Livet Er Kort", "To Mennesker På En Strand", "Så Længe Jeg Lever", "Fut I Fejemøget", "Nina, Kære Nina" og mange, mange flere.


John Mogensen blev født i 1928 og opnåede i slut-50’erne og start-60’erne berømmelse som en del af vokalkvartetten Four Jacks. Herefter fulgte nogle mere magre år, inden han igen fik succes om solist i 70’erne. Han døde i 1977 efter nogle hårde år i showbusiness.


ANNONCE