Nyhed

Dirty Dansk - Klub-kultur med vokseværk

Clubbing og billedkunst går hånd i hånd, når Dirty Dansk åbner udstillingsdørene i dag.

Klub-kulturen i Danmark lever i bedste velgående. Der kommer hele tiden flere til – både i hovedstaden og provinsen. Særlig én klub har de sidste par år med stor succes udviklet begrebet, således at clubbing - ud over musik – også kom til at handle om billedkunst, mad, dans, ’street bingo’ og brasiliansk kampsport!

Hver onsdag de sidste to år har Mid Week Brakes på Rust i København budt på interessante dj's og live acts med visuel support fra bl.a. Huskmitnavn, Ingen Frygt, Bitch Slap og Silencio. Nu åbner så en retrospektiv udstilling af alle de værker, der i tidens løb har været udstillet på Mid Week Brakes. Udstillingen har fået navnet Dirty Dansk, og det er street art i den bedste klasse.

I perioden 20. til 26. oktober kan udstillingen ses hver dag fra kl. 14.00 - 20.00 i Råhuset på Halmtorvet i København. Udover de udstillede værker byder Dirty Dansk også på både dj's og bar som en permanent del af udstillingen.

I aften er der fernisering i Råhuset og senere afterparty på Rust. Du kan finde mere info om fester, lineups og alt det andet som kan opleves i forbindelse med Dirty Dansk på linket nedenfor.

Mere Dirty Dansk

ANNONCE