Nyhed

Dirty Dansk

Rusts velbesøgte hiphop- og street culture-klub Midweek Brakes handler både om kunst og musik. Nu får kunsten sin egen udstilling.

Kunst og clubbing kan være to sider af samme sag. Rusts succesfulde onsdagsklub Midweek Brakes fokuserer på hiphop og gadekultur, men ikke kun musikalsk. Breakdance-battles, filmpremierer, magasinreleases og noget så ghetto som street-banko er en del af klubbens indhold, men også street art spiller en væsentlig rolle i profilen.

Igennem sin nu to-årige levetid har klubben ladet en række prominente undergrundskunstnere sørge for kunst til den ugentlige fest. Bl.a. HuskMitNavn og Punk Royal-designeren Mette Geisler har leveret værker på lærreder, træ, masonitplader og formskårne figurer. Kunst, som er direkte og "in your face", specielt fordi den skal fungere om natten i dæmpet lys og med masser af mennesker. Nu bliver værkerne samlet på en selvstændig udstilling, hvor man kan opleve dem i dagslys og måske oven i købet i ædru tilstand. Værkerne har været sat op og pillet ned utallige gange til klubnætterne, og det kan ses. Derfor vil de blive solgt på auktion, og her er der mulighed for at gøre et kup.

Udstillingen er henlagt til Råhuset på Halmtorvet i København og giver indblik i street art-scenens udvikling gennem de sidste par år. Musikken er selvfølgelig også med, og bliver leveret af en række af byens fremmeste undergrunds-dj’s. Udstillingen har åbent hver dag fra torsdag den 21. oktober til onsdag den 27. oktober fra klokken 14 til 20. Entré 20 kroner.


ANNONCE