Nyhed

TRAX-festivalen sender danske kunstnere hjem

Fire danske solister vender i TRAX 2004 tilbage til deres rødder

Billede: Martin Dam Kristensen

DR og Dansk Rock Samråd står bag ”TRAX – Coming Home”, der er et arrangement bestående af fire koncerter med aktuelle danske kunstnere i deres hjemby. Koncerterne blev sparket i gang af Randi Laubek i Voerså, Nordjylland, d. 5. september og følges op med koncerter af hhv. Claus Hempler i Højby på Fyn d. 19. september, Kira Skov i Rødovre d. 3. oktober og Tue West i Hundested d. 17. oktober.

Det hele afsluttes med en TRAX Galla med alle de medvirkende – akkompagneret af DR Big Band – på Værket i Randers den 23. oktober. Alle koncerter optages af DR og sendes den følgende uge på P3


Jan Sneum fra DR forklarer, at et af formålene med at sende disse kunstnere tilbage til deres geografiske udgangspunkter er ”fortsat at få den rytmiske musik ud i landet, så folk, der bor et sted, hvor det normalt ikke vrimler med koncerter, også får mulighed for at stifte bekendtskab med den levende musik". Han ser årets TRAX som en god mulighed for at sætte fokus på de lokale musikmiljøer og på fire danske kunstnere, der har lyst og mod til at vise deres hjemegn frem.

Næste koncert:
Claus Hempler - Coming Home
Søndag 19. september kl. 20.00
Højby Hallen (Højby Skole), Nørrelunden 20, Højby, 5260 Odense S.
Special guest: Dicte

ANNONCE