Nyhed

Malurt genopstår fra de døde

80’er-bandet kan opleves i originalt line-up til fem unikke koncerter i september

Den 15. september kan det klassiske danske rockband, Malurt, fejre 25-årsdagen for udgivelsen af deres debutalbum, ”Kold Krig”, og bandet har valgt at markere begivenheden på behørig vis. Malurt genopstår således for en stund fra de døde og giver fem koncerter rundt om i landet.

Miniturnéen indledes på selve mærkedagen i Store Vega i København, hvorefter gengangerne kan opleves i yderligere fire byer, inden de endnu en gang vender tilbage til graven. Der vil altså kun være mulighed for at se eller gense Malurts lutrede live-optrædener i disse ti dage, da bandet herefter endnu en gang trækker sig tilbage uden yderligere aktuelle fælles fremtidsplaner.

Malurt vil til samtlige koncerter stille op i stærkeste opstilling. Dvs. med Michael Falch (vokal og guitar), Peter Viskinde (guitar), Pete Repete (keyboards), Peter Mors (trommer) og Dia Nielsen (bas).

Som endnu en god nyhed til gamle (og nye) Malurt-fans kan det desuden fremhæves, at pladeselskaberne EMI og BMG er gået i samarbejde om udgivelsen af det første autoriserede Malurt opsamlingsalbum. Albummet vil dække bandets produktive perioder fra 1980-84 og 1990-94, og det forventes klar til udgivelse sidst i august.

ANNONCE