Nyhed

Vandt du billetter til Simple Plan - med et møde med dem?

Montreal-kvintetten spiller i Lille Vega 25. april. Du kunne både høre dem - og trykke hænder

Montreal-kvintetten Simple Plans har allerede solgt millioner af plader i USA og Canada. Nu er de også ved at erobre Danmark med deres nyligt udsendte, andet album “Still Not Getting Any”, og 25. april spiller de i Lille Vega i København. Bandet er ofte blevet rubriceret som et pop-punk-band, men de er ifølge deres pladeselskab uendeligt ligeglade med, hvilken bås de bliver sat i.

Til gengæld vil de gerne gøre deres arbejde ordentligt. Inden de gik i studiet for at indspille det nye album, brugte de tre måneder på intensiv sangskrivning til pladen, hvor der også er blevet plads til strygere og loopede trommer. Albummet er i øvrigt produceret af selveste producerlegenden Bob Rock, kendt for sit arbejde med blandt andet Metallica, Bon Jovi og Mötley Crüe.

GAFFA havde fået 2 x 2 billetter til koncerten, og den inkluderede oven i købet, at du og din ledsager kunne komme til at møde de fem fremadstormende knægte inden koncerten.


Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om billetterne, var at svare på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Balls.

De to heldige vindere, der har fået direkte besked, er følgende. Tillykke!

Lee Tomas Høiby
1413 København K


Charlotte Kusiak
4684 Holmegaard



Simple Plans hjemmeside

Simple Plans danske site

ANNONCE