Nyhed

Pulejam er tilbage

Danske rappere kan opleves sammen med Method Man 27. december

Fra 1989 og frem til 1999 blev der mellem jul og nytår hvert år afholdt den traditionsrige hip hop koncert Pulejam. Der har sidenhen været gjort forsøg på at føre traditionen videre, men uden det helt store held.

Men nu gør Primo Entertainment med tilladelse fra de originale arrangører et nyt forsøg, hvilket resulterer i den første Pulejam-koncert i fem år. Traditionen tro vil udbudet af hip hop bands være en god blanding af etablerede navne og upcoming rapstars. Men for første gang nogensinde i Pulejams mangeårige historie, vil et amerikansk navn være headliner. Det er nemlig lykkedes Primo-folkene at booke Method Man, der udover at være kendt soloartist også burde kendes fra Wu Tang Clan. Selvom flere af klanens medlemmer tidligere har besøgt Danmark, er det første gang Method Man giver koncert herhjemme.

Men som nævnt vil der også være en række danske navne på programmet, hvilket betyder, at man vil kunne opleve Rent Mel, Johnson, NEMO, Cas, Ida-Aida og Kuku og til at binde showet sammen har man fundet Ralle Malone og Simon Jul Jørgensen.


Pulejam afvikles på Store Vega 27. december, og billetter kan købes via billetlugen.dk og Fona-butikkerne.

ANNONCE