Nyhed

Vandt du Lauryn Hill i havnen?

Selvom hun ikke er fra havnen, skal hun optræde der til TDC Blå Tone-arrangementet 18. juli. Vi havde billetter på højkant.

Der er mulighed for at opleve Lauryn Hill under ret unikke omstændigheder, når TDC Blå Tone 18. juli inviterer til koncert på den nye flydescene i Københavns Havn ved Nordre Toldbod. Konceptet bag Blå Tone arrangementerne er at ”indbyde publikum til at komme nærmere en stjerneartist i unikke omgivelser. Iscenesættelsen af hver eneste Blå Tone tilbyder musikoplevelser på måder, som ikke er set før i Danmark. Oplevelser der hverken er bundet af tid eller sted," fortæller Rikke Dalsgaard, Koncern Marketingdirektør hos TDC.

Lauryn Hill blev først kendt som medlem af The Fugees, der med deres andet album, The Score fra 1996, solgte mere end 17 millioner eksemplarer på verdensplan. Albummet indbragte gruppen to Grammy-priser, og siden fik Lauryn Hill sit sologennembrud i 1998 med solopladen The Miseducation Of Lauryn Hill, som blev solgt i mere end 22 mio. eksemplarer og høstede en stribe af priser. Senest har Lauryn Hill udgivet et Unplugged-album i 2002, men hun har i år arbejdet sammen med Kanye West på sange, der skulle dukke op på et album til efteråret.
Om valget af Lauryn Hill til arrangementet siger Rikke Dalsgaard: - Lauryn Hill er i en klasse for sig, kvalitativt i verdensklasse, som nok holder sig til en klar genre, men som alligevel har bred appeal. Desuden er Lauryn Hill snart aktuel med sit andet album, hvilket gør, at der for øjeblikket er stor fokus på hende.

- Når Lauryn Hill træder ind på scenen, er det første gang, at den flydende scene tages i brug. Iscenesættelsen har derfor aldrig været brugt tidligere. Derudover er den flydende scene en skæv lokation, som i sig selv bliver en oplevelsesrig iscenesættelse af en Blå Tone begivenhed. Derfor er valget faldet på den flydende scene, som har plads til omkring 3000 tilskuere, fortæller Rikke Dalsgaard.

Sammen med TDC satte vi 5 x2 billetter på højkant i en konkurrence. Svaret er: Sister Act 2.
De heldige vindere, der har fået billetterne tilsendt, er som følger. Tillykke!
Mette Rohde Madsen
2300 København S

Mie Grove
2300 København S

Sara Kjeldsen
2500 Valby

Jacob Lawaetz
2800 Lyngby

Markus Dahl Pedersen
2500 Valby

Lauryn Hill online

ANNONCE