Nyhed

Per V udgiver soloalbum

Freestylerapperen barsler med nyt album og breakdance-forestilling om HCA’s ”Den Grimme Ælling”

Per V eller Per Vers er bl.a. kendt som rapper i gruppen Sund Fornuft, som en af Danmarks bedste freestylerappere og som udøver af genren poetry slam – en slags blanding af digtfremførelse og rap. Og i den kommende tid skulle der blive rig lejlighed til at opleve lidt af hvert fra ordekvilibristen.

Per V udgiver nemlig et soloalbum med titlen ”Vers 1.0”, der efter al sandsynlighed vil blive udgivet d. 18. april på Playground. Per V arbejder i øjeblikket på at vælge de rette numre ud blandt de i alt 18, der er blevet indspillet. Producere på albummet er DJ Noise, Context, DJ Static, Tue Track og svenske !DJ Large. Første singleudspil forventes at lande i handlen i marts.

Desuden har Per V i samarbejde med breakdance-gruppen Freestyle Phanatix lavet en fortolkning af H. C. Andersens ”Den Grimme Ælling”. Under titlen ”Det Store Æg” vil eventyret blive genfortalt i rim og breakdance. Omskrivningen fra prosa til rim har Per V’s samarbejdspartner fra bl.a. Freestyle Freekshow, Ole D, forestået. Forestillingen vil kunne opleves i teatre, på skoler og ved kulturarrangementer rundt om i landet senere på året.

Se Per V's hjemmeside her!

ANNONCE