Nyhed

Snoop anklages for voldtægt

Efter at have anklaget en kvinde for pengeafpresning bliver rapperen nu selv sagsøgt for voldtægt

Snoop Dogg sagsøgte for lidt under to måneder siden den 36-årige Kylie Bell for pengeafpresning, men nu slår den Emmy-vindende sminkør tilbage med officielle anklager om voldtægt.

Hændelsen skulle efter sigende have fundet sted i januar 2003 i et omklædningsrum efter optagelser til showet Jimmy Kimmel Live. Her påstår Bell, at hun efter at være blevet bedøvet med stoffer blev voldtaget af Snoop Dogg og fire andre personer fra rapperens crew.

Bell hævder ifølge SOHH.com endvidere, at hun allerede dagen efter hændelsen fortalte familiemedlemmer om forløbet, men at de rådede hende til ikke at gå til politiet pga. Snoops forbindelser til bandemiljøet. Fire måneder senere kontaktede Bell imidlertid ABC og fortalte dem om hændelsen og meddelte, at hun ville gå til politiet. Siden da har hhv. ABC og Snoop Dogg ifølge Bell betalt hendes leveomkostninger, mens forhandlinger om en økonomisk kompensation foregik mellem parternes advokater.

I mellemtiden har Snoop dog som nævnt sagsøgt Bell for pengeafpresning, og forhandlingerne er blevet opgivet. Og nu har Bell altså indgivet sin egen anklage, og så er det op til det amerikanske retssystem at udrede sandhed og løgne fra hinanden.

ANNONCE