Nyhed

Anmeldersucces for Mnemic

Stor international anerkendelse til dansk cyber-thrash band

Mnemic, som åbnede sidste års Roskilde Festival, spiller hård thrash. Ifølge ROSA (Dansk Rock Samråd) er Mnemic blandt dansk musiks mest lovende eksport-navne netop nu. Mnemics andet album ”The Audio Injected Soul” udkom i efteråret, og det er blevet rigtig godt modtaget - især af den europæiske metal-presse.

Nuclear Blast, som er bandets tyske pladeselskab, har registreret, at albummet er blevet anmeldt i 37 udenlandske magasiner, herunder prominente metal-blade som f.eks. Metal Hammer og Tysklands Rock Hard, der har givet bandet karakteren 8,5 ud af 10. Også britiske Kerrang er glade for ”The Audio Injected Soul”, som belønnes med fire K’er ud af fem mulige. Mange af de magasiner der har givet spalteplads til en anmeldelse har også lavet interview med bandet.

Mnemic, der stammer fra Århus/Aalborg, arbejder i øjeblikket på en Europa-turné og der er også planer om at gæste USA i april og maj. Til ROSA udtaler bassisten Tomas ”Obersten” Koefoed at ”...en femtedel af vores plader bliver solgt derovre, og det er uden at vi nogensinde har spillet der...”.

”The Audio Injected Soul” har allerede solgt det samme på én måned som debutalbummet gjorde totalt, så fremtiden ser lys ud for Mnemic.

GAFFA januar, som netop er kommet på gaden, har i øvrigt en stor temaartikel om danske heavygruppers succes i udlandet og har bl.a. interview med Mnemic sammen med Mercenary, Raunchy, Illdisposed og Hatesphere.

Mnemic

ANNONCE