Nyhed

Brand New Heavies bringer funken til Danmark

Det rutinerede britiske band spiller i Store Vega i Kbh. d. 17. marts og på Train i Århus d. 18. Billetsalg indledes d. 17. januar via Billetnet.

Brand New Heavies har en efterhånden lang og unik karriere bag sig som et af de absolut mest toneangivende og sejlivede funkbands i britisk musik. Bandet har gennem årene flirtet med adskillige genrer såsom acid jazz, soul, disco og pop, men med deres nyeste udspil ”Allaboutthefunk” (læs anmeldelse i det nye nummer af musikmagasinet GAFFA) rendyrker de den hippe funklyd. Coveret til samme album er i øvrigt taget af den danske fotograf Søren Solkær Starbird, der også er tilknyttet GAFFA.

Ud over en smagspalet over Brand New Heavies' musikalske karriere vil de to koncerter også give mulighed for at opleve bandets nyeste sangerinde – den smukke og fortrinlige vokalist Nicole Russo. Derudover består bandet stadig af de to frontfigurer Jan Kincaid og Simon Bartholomew med Andrew “Love” Levy på bas.

Bandet giver som nævnt to koncerter i det danske. Første koncert bliver på Store Vega i København d. 17. marts kl. 19.30, og anden koncert vil udspille sig på Train i Århus d. 18. marts kl. 21.30. Billetsalget starter mandag d. 17. januar via Billetnet.


ANNONCE