Nyhed

GAFFA januar på gaden

Læs om bl.a. vinderne af GAFFA-prisen, det nye års stjerner, årets albums, dansk metal i udlandet, Clemens, Thomas Dybdahl og meget mere.

Så er første nummer af GAFFA i det herrens år 2005 på gaden. Denne gang med stort fokus på læserafstemningen GAFFA-prisen, hvor Nephew løber med alt, de kan løbe med – men der er dog også priser til bl.a. Swan Lee, Franz Ferdinand, U2 og Tim Christensen.

GAFFA-redaktionen kårer årets 40 bedste udenlanske og 10 bedste danske albums. Vinderne bliver Franz Ferdinand og Mikael Simpson på hhv. den internationale og danske front. Læs hele listen med kommentarer.

GAFFA spår: De bliver store i 2005. 12 navne, som du kommer til at høre meget mere til i 2005 – ligesom vi får et år siden spåede bl.a. Nephew stor succes i 2004, før P3-hits og Drengene Fra Angora-effekt.

Stor tema-artikel: Dansk metal rykker i udlandet.

Læs også interviews med Clemens, Thomas Dybdahl, Interpol, Goldie Lookin Chain, Delicia Mini, Simon Gylden og MTV-værten Amelia Höy.
Og som vanligt nyheder, anmeldelser ad libitum, båndsalat, finale med Thomas Levin fra filmen "Familien Gregersen", "Hvordan var det?" med Lisa Ekdahl og koncertkalender.

For Klub GAFFA-medlemmer:
Elvis – kongen fylder 70.
Det er 70 år siden, The King blev født — og resten er historie. GAFFA fortæller den — og forklarer, hvorfor Elvis stadig lever i os, garneret med masser af eksklusive fotos.

Find GAFFA på en café, uddannelsessted, bibliotek, spillested, pladebutik og mange andre steder nær dig.

ANNONCE