Nyhed

Sanne Salomonsen deltager i det svenske Melodi Grand Prix?

Copenhagen Records, som er Sannes nye pladeselskab, bekræfter at sangerinden er blevet spurgt, om hun vil være med

Der har været nogle forskellige rygter omkring Sanne Salomonsens mulige deltagelse i det svenske Melodi Grand Prix. GAFFA.dk kan nu bekræfte, at Sanne Salomonsen er blevet spurgt, om hun har lyst til at synge en sang i forbindelse med et "Joker"-koncept, som findes i den svenske udgave af Melodi Grand Prix, der går under navnet Melodifestivalen.

”Melodi Grand Prix har et helt andet omdømme i Sverige end i Danmark” fortæller Mik Christensen fra Copenhagen Records til GAFFA.dk og fortsætter: ”I Sverige medvirker også mere etablerede artister, og eftersom Sverige nærmest er Sannes andet hjemland, har arrangørerne altså valgt at spørge hende, om hun havde lyst til at være med som en ’joker’”.

Konceptet "joker’"er en del af Melodifestivalen, der udspiller sig som en række indledende konkurrencer i forskellige svenske byer. Som en del af konceptet for Melodifestivalen dukker der på bedste Robinson-vis nye konkurrenter op senere i konkurrencen. Og det er altså i denne forbindelse, at Sanne Salomonsen er blevet spurgt, om hun vil være med.

”Indtil videre er der ikke truffet nogen afgørelse om, hvorvidt hun skal deltage eller ej” fortæller Mik Christensen. ”Det kommer an på, hvilken sang hun eventuelt bliver tilbudt at synge”, siger Mik Christensen, som gerne vil bekræfte at Sanne Salomonsens nye album udkommer på Copenhagen Records, der også tæller artister som Nephew, Bikstok Røgsystem, Johnny Deluxe og Cæcilie Norby.

Sanne Salomonsen

ANNONCE