Nyhed

Coldplay stryger til tops på hitlisten

Til trods for lunke anmeldelser går det britiske band direkte ind på førstepladsen på den officielle danske hitliste

Coldplays nye album, ”X&Y”, er blevet mødt med noget lunkne anmeldelser i både den danske og den udenlandske presse, men det forhindrer tydeligvis ikke det populære britiske band i at sælge album. Bandet er således stryget direkte til tops på Danmarks officielle hitliste, hvor de har henvist sidste uges topsællert, Four Jacks med deres ”Samlede Udgivelser 1957-1963”, ned på andenpladsen.

Coldplay følger således op på den enorme succes, som bandet allerede har haft i deres hjemland, hvor albummet i den første uge har solgt over 450.000 eksemplarer. Dette gør det til det næsthurtigst sælgende album dér nogensinde, kun overgået af Oasis’ album ”Be Here Now”.

D-A-D er faldet lidt tilbage fra en andenplads til en fjerdeplads, mens genindspilningen af Kim Larsens legendariske debutalbum ”Værsgo” fra 1973 er gået direkte ind på en femteplads.


De to andre substantielle rockudgivelser fra sidste uge fra The White Stripes og The Tears har lagt mere beskedent ud med placeringer på henholdsvis 12.- og 16.-pladsen.

Se hele listen her!


ANNONCE