Nyhed

Nine Inch Nails dropper MTV

Trent Reznor og co. har valgt at droppe deres optræden i MTV Movie Avards, efter at deres kritik af Bush blev forbudt af arrangørerne

Industrialrockens flagskib, Nine Inch Nails, har valgt at droppe deres planlagte optræden i MTV Movie Awards efter en uoverensstemmelse med tv-selskabet omkring bandets sceneoptræden.

Trent Reznor og co. havde planlagt at fremføre sangen ”The Hand That Feeds”, der i klare vendinger kritiserer USA’s krig mod Irak, på baggrund af et kæmpe billede af George Bush, men dette klare politiske statement blev ifølge arrangørerne for skarpt i tonen, og de forbød således bandet at bruge billedet af Bush. Dette fik bandet til at droppe deres deltagelse i showet.

MTV har i en pressemeddelelse udtalt, at de er skuffede over, at bandet har trukket sig, men de fandt det ikke passende, at bandets performance blev bygget op omkring så radikalt et politisk statement.


Reznor har på bandets hjemmeside udtrykt forundring over MTV's censur, men som han udtrykker der: “Åbenbart virker et billede af vores præsident lige så provokerende på MTV, som det gør på mig.”

Foo Fighters overtager for Nine Inch Nails, når showet løber af stablen i Los Angeles den 4. juni.

ANNONCE