Nyhed

Rocken tilbage på toppen

Efter at hitlisten herhjemme i flere uger har været domineret af præpubertære musikudslip, er rocken nu vendt tilbage med veteranen Springsteen i front

Det har i de sidste uger været noget deprimerende at studere bevægelserne på den hjemlige hitliste. Toppen af Danmarks officielle hitliste har således været domineret af præpubertære MGP-vindere som Simone og Anne Gadegaard, mediefantomer som Stjerne For En Aften(!)-Jacob Andersen og BOY-bandet B-Boys. Kun Prince kunne i sidste uge presse sig ind i bunden af top-5 med sine hits og b-sider.

Men nu er bøtten vendt, bollerne på suppen er nye og rocken er tilbage på toppen.

Rockveteranen Bruce Springsteen er således gået direkte ind på listens førsteplads med albummet ”Devils & Dust”, mens de danske bands The Raveonettes og Carpark North også er gået den direkte vej til henholdsvis 3. og 4.-pladsen. Længere nede på top-10 finder vi navne som førnævnte Prince, Beth Hart og Sanne Salomonsen, men så kan vi vist heller ikke presse mere kvalitet ud af toppen af ugens top-40.

På singlelisten ligger støttesinglen ”Hvor Små Vi Er” igen, igen og igen på førstepladsen tæt efterfuldt af de hjemlige rocklegender fra D-A-D med nummeret ”Scare Yourself”.

Se ugens liste her!

ANNONCE