Nyhed

Sidste navne til Spot 11

Med tilføjelsen af Moi Caprice, Figurines og Utah er årets program komplet. Åbningsaften med Steffen Brandt, Lars H.U.G. med flere.

Så er de sidste navne til årets Spot Festival endelig blevet offentliggjort, og ikke overraskende indgår der i øverste lag på kransekagen et par af de mere velkendte og etablerede navne, man vil kunne opleve i Århus den 10. og 11. juni.

De tre rosiner i pølseenden er således indiepopbandet Moi Caprice, der netop har udgivet det fine album ”You Can't Say No Forever”, det skæve indierockband, Figurines, aktuelle med det meget roste ”Skeleton” og knap så etablerede Utah, der er garant for en god gang melankolsk rock.

Alt er således på plads til afviklingen af den 11. udgave af Spotfestivalen, så vi ønsker hermed god fornøjelse ude på koncertstederne med en lille påmindelse om, at billetter til festivalen kan købes her på siden via GAFFAs nye serviceydelse - GAFFA Billet – med Danmarks absolut laveste gebyr.


Dagen før selve Spot går i gang, er der i øvrigt åbningsaften i Musikhuset med blandt andet Steffen Brandt, Lars H.U.G., Dicte, Henriette Sennevaldt, Eivør & Ensemble MidtVest. Billetter til dette skal dog købes separat, og dem kan du naturligvis også købe på GAFFA Billet.

Køb her!


ANNONCE