Nyhed

Soloplader på vej fra Love Shop-medlemmer

Både Jens Unmack og Henrik Hall undervejs på egne ben

Billede: Morten Larsen

Mens Love Shop er gået i et længere pausemode, er både forsanger Jens Unmack (i midten) og mundharpetroldmanden Henrik Hall (til højre) i fuld gang med hver deres soloprojekt. Jens Unmack har slået sig sammen med Nikolaj Nørlund som producer.

Med base i Tritonus Tonstudio i Kreuzberg, Tyskland hvor både Einstürzende Neubauten og Nick Cave har været forbi, er de godt undervejs med Jens Unmacks soloalbum. Det er sat til at udkomme 6. juni på Nikolaj Nørlunds selskab Auditorium. Med på pladen er blandt andet Rune Kjeldsen, som spiller guitar i Kira And The Kindred Spirits og Mikkel Damgaard fra Love Shop på keyboard.

På spørgsmålet om, hvilken stil vi kan forvente, svarer Unmack: - Det er temmelig anderledes.

Henrik Hall er i fuld gang med sangskrivningen hjemme på Frederiksberg og håber at være klar til udgivelse i oktober i år. Der er 15-17 sange i spil lige nu.

– Jeg regner med at ende på 12 sange. De skal være korte og klare, så albummet ikke bliver mere end 40-45 minutter langt, siger Henrik Hall.

Han siger, at stilen bliver lidt hårdere og mere rytmisk end Love Shop. Og det bliver på dansk. Henrik Hall hører både elementer af Roxy Music og new wave i sine sange. Med sine 57 år har Henrik Hall en lang rockhistorie med sig og bliver solodebutant i en bemærkelsesværdig alder.

Ud over at bruge flere af Love Shops musikere har han inviteret sin bror, Lars Hall, der er bassist, med indenfor, fordi "Lars har et særligt drive". Mundharpen får også sin behørige plads på skæringerne.

Love Shops hjemmeside

ANNONCE