Nyhed

Warwick Avenue, Veto m.fl. til Natværk i Den Grå Hal

Hør også The Movement og Patchanka live 4. november

Onsdag den 2. november er det tid for den årlige Operation Dagsværk, dagen, hvor landets gymnasieelever tager en dag ud af kalenderen for at arbejde gratis i en god sags tjeneste – i år for unge i Kirgistan. Og som de senere år bliver Dagsværk fulgt op af Natværk, en stor koncert i Den Grå Hal på Christiania, i år fredag den 4. november. Denne gang med de fire danske bands Warwick Avenue (billedet), The Movement, Veto og Patchanka.

Warwick Avenue
Det danske band Warwick Avenue, der består af Jakob Illeborg (vokal), Kristoffer Sonne (trommer), Rune Funch (guitar) og Nikolaj Torp (keyboards), tog til England for 7 år siden og fik i år opfyldt drømmen - et (debut)album udgivet internationalt på Columbia Records under multinationale Sony BMG. Albummet ”Let It Out” er et bevidst håndspillet album, som har fået fine anmeldelser i blandt andet GAFFA.
http://www.warwickavenuemusic.com

The Movement
The Movement spiller punk-rock med elementer af ska. De er inspireret af The Jam, The Clash og The Who. Bandet er kendt for at være intenst live - og så er deres tekster stærkt politiske.
http://www.themovement.dk

Veto
Veto opstod i Århus en lun forårsdag i april 2004, da bandets fem medlemmer fandt sammen i, hvad de selv kalder ”en fælles afsmag for musikindustriens hitskabeloner og lunefulde retrobølger”, og besluttede sig for sammen at spille noget andet. Nemlig en yderst dansabel blanding af rock og elektro, som blandt andet har givet dem et pænt hit med ”You Are A Knife” fra deres nyligt udsendte debut-ep ”I Will Not Listen”.
http://www.vetonet.dk

Patchanka
Patchanka har siden starten spillet kompositioner af musikere og bands som Manu Chao, Mano Negra, Radio Bemba og Che Sudaka. Sideløbende har Patchanka komponeret egne sange, som musikalsk set overskrider grænser mellem mere eller mindre vante genrer.
http://www.patchanka.dk

Læs mere på Natværks hjemmeside

ANNONCE