Nyhed

Alt om Neil Diamonds kommende album

”12 Songs” er produceret af Rick Rubin

Som tidligere berettet om her på siden udsender den 64-årige amerikanske sanger Neil Diamond et nyt Rick Rubin-produceret album den 7. november. Det har længe været planen, at skiven skulle være selvbetitlet, men nu bære den indholdsfortegnelsen ”12 Songs”.

Rick Rubin har længe været fan af Diamond, men syntes, det var for længe siden, at sangeren havde lavet et simpelt album, hvor Diamond selv spillede guitar, hvilket næsten er 30 år siden sidst.

Blandt musikerne på “12 Songs” er Mike Campbell og Benmont Tench fra Tom Pettys backingband The Heartbreakers, soul-pianisten Billy Preston og Roger Joseph Manning Jr. og Smokey Hormel, der begge har spillet med Beck i en årrække.

Albummet udsendes også i en digipak-version, der indeholder en alternativ version af “Delirious Love” samt bonus-sangen ”Men Are So Easy” som ekstramateriale.

Diamond er nok bedst kendt som pennen bag hits som ”I’m A Believer”, ”Cracklin’ Rosie”, “Sweet Caroline”, “Red, Red Wine”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon” og “Solitary Man”, som Johnny Cash lavede en coverversion af på det Rubin-producerede “American III: Solitary Man”-album.

Trackliste:

"Oh Mary"
"Hell Yeah"
"Captain Of A Shipwreck"
"Evermore"
"Save Me A Saturday Night"
"Delirious Love"
"I'm On To You"
"What's It Gonna Be"
"Man Of God"
"Create Me"
"Face Me"
"We"

ANNONCE