Nyhed

Bacharach skriver tekster på nyt album

Den legendariske pianist arbejder desuden sammen med Costello, Wainwright og Dr Dre

Komponist og pianist Burt Bacharach har i samarbejde med tekstforfatteren Hal David stået bag klassiske popsange som "What the World Needs Now is Love", "Alfie", "What's New Pussycat?" og "Raindrops Keep Falling On My Head", og Bacharach har siden hen blandt andet arbejdet sammen med Elvis Costello på den fantastiske "Painted From Memory".

Kendetegnende for Bacharach har altid været hans evne til at komponere brilliante popsange, mens han har overladt tekstskrivningen til andre. Men det er der lavet om på nu, og resultatet kan høres på den kommende plade "At This Time". Den 77-årige komponist har på pladen skrevet en række sange, der handler om, hvor desillusioneret han er over krigen i Irak. Bacharach udtaler, at teksterne er meget personlige for ham, og han følte det var et emne, hvor han ikke kunne lade andre skrive teksterne for ham.

Ud over at byde på tekster af Bacharach selv, så byder pladen også på en række interessante samarbejder. Elvis Costello dukker endnu engang op, men denne gang får han følgeskab af Rufus Wainwright, og noget overraskende medvirker Dr. Dre også på pladen. Sidstnævnte byder dog ikke ind med en rap, men han bidrager i stedet med nogle trommeloops, der skulle gøre sangene mere "street".


ANNONCE