Nyhed

Fokus på dansk musik

Den 27. oktober afholdes den såkaldte ”Spil Dansk Dag” med masser af musikarrangementer landet over

For femte år i træk inviterer den danske musikbranche den 27. oktober hele landet til at fejre dansk musik og sang på ”Spil Dansk Dagen”. Det vil således på denne dag være muligt overvære eller deltage i nogle af de over 600 musikalske arrangementer, som vil blive afholdt på spillesteder rundt om i landet, men også på torve og pladser, skoler og plejehjem, kirker, kulturhuse og teatre.

På pop- og rockfronten vil det omfattende koncertprogram indbefatte en lang række af tidens mest populære artister. I København vil man således blandt andet kunne se Peter Sommer (billedet), Anna David, Tue Track og Johan Olsen på Vega, mens man på Rust vil kunne se Maya Albana, Olesen-Olesen og Miss Mukapa og i Kvarterhuset vil kunne opleve Tobias Trier.


I Århus vil man blandt andet kunne høre Rsmus Nøhr på Train, mens Peter Belli og Pia Raug spiller i Vejlby-Risskov Hallen, og længere mod nord vil Dissing, Dissing og Dissing levere den musikalske underholdning på Skråen i Aalborg. Herudover spiller Sanne Salomonsen i Grenå, Moi Caprice i Odense, Peter Viskinde i Hillerød, og Magtens Korridorer går på scenen i Roskilde.


Ambitionen er ifølge arrangørerne at sprede glæden ved musik og sang og styrke den danske musiktraditions kvalitet, mangfoldighed og evne til fornyelse, og skulle man være blevet nysgerrig efter at se, hvad dagen ellers byder på, så kan man via nedenstående link finde alt om begivenheden.

Se meget mere her


ANNONCE