Nyhed

Vandt du Richmond Fontaine og Ian Moore?

Koncertbilletter og cd'er på højkant

Nu nærmer efteråret sig, og er der noget bedre end at bruge de lange efterårsaftener og de korte dage med nedfaldne blade til end at svælge i melankolsk musik, for eksempel eftertænksom americana? Nej, vel?

Nu har du chancen til det, oven i købet helt gratis. Tre af de mest markante og roste americana-navne netop nu er nemlig på turné sammen. Nemlig amerikanske Richmond Fontaine (billedet viser deres sanger Willy Vlautin) og Ian Moore og irske, men meget amerikansk inspirerede Amazing Pilots, der spiller i både Århus, Odense og København. Og du kan vinde billetter til koncerter i alle tre byer, og nogle særlig heldige får oven i købet cd'er med Richmond Fontaine og Ian Moore oven i hatten.

Og hvem er de tre orkestre så:
Richmond Fontaine er netop blevet udråbt af det prestigefyldte engelske magasin Uncut til ”Uncut's favorite band in the world right now”, og de danske anmeldere har også haft armene helt oppe over hovedet og giver håndfulde af stjerner i deres anmeldelser af det amerikanske bands aktuelle album ”The Fitzgerald”. Også GAFFA.


Amazing Pilots kommer fra Irland, og har tidligere været på tur med blandt andre American Music Club og Lee Hazlewood. Deres fortolkning af den alternative country kan beskrives som americana/roots/rock, og deres debutalbum ”Hello My Captor" står foran en dansk release.

Ian Moore er tilknyttet det amerikanske americana label Yep Roc. Han er født i Texas, men hans Texas-folk er også præget af en blanding af Beatles-pop, Stewie Wonder-soul og Jeff Buckley-intensitet. Han medvirkede på Richmond Fontaines forrige, meget roste album ”Post To Wire” og er en melodisk singer-songwriter med en mørk og dragende stemme. Ian Moores seneste album "Luminaria" er både smukt og stemningsfuldt.

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Et hotel.


De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger:

Marie Sørensen
8000 Århus C

Eva Jensen
8600 Silkeborg


Jakob Rasmussen
7300 Jelling

Kurt Moskjær Andersen
6920 Videbæk

Jesper Gaarskjær
8200 Århus N


Michael Krusell
1620 Kbh. V

Sven Kruppa
2400 København NV

Andreas Jacobsen
2300 Kbh. S


Ulrik Lassen
2000 Frederiksberg

Dan Rosenkvist
4672 Klippinge

Stig Møberg
7000 Fredericia


Line Rømer
6710 Esbjerg V

Jens Sørensen
6400 Sønderborg

Nanna Fløjborg
5560 Aarup


G.B. Gormsen
5230 Odense M


Richmond Fontaines hjemmeside

ANNONCE