Nyhed

Se The A Cut på MTV

Den europæiske musikkonkurrence med tre danske navne har premiere i aften

Den amerikanske sangerinde Anastacia kan i høj grad takke musikkonkurrencen The Cut, der kørte på MTV for nogle år siden, for sin succes. Efter at have medvirket i konkurrencen i 1999 og klaret sig hele vejen til finalen, fik hun efterfølgende en pladekontrakt og har siden da klaret sig ganske godt.

Sangerinden besluttede sig derfor for i samarbejde med MTV at give en række europæiske bands samme chance, som hun selv havde fået. Dermed var idéen til The A Cut født, hvor eksisterende bands fra hele Europa kunne møde op til en række auditions, og baseret på denne optræden og originaliteten af deres musik havde de så en chance for at komme med i en konkurrence, der ville blive vist på MTV i hele Europa.

Efter en lang række auditions blev ti bands valgt ud, og ganske imponerede var hele tre af dem fra Danmark. Det drejer sig om The Alpine, Kiona og The Dreams, der teknisk set er fra Færøerne, og disse tre navne skal nu i en række udsendelser kæmpe om at vinde konkurrencen The A Cut.

Serien består af fem afsnit, hvor det første begynder i aften kl.20:30 på MTV. I de fire første afsnit vil der hver gang blive sorteret to bands fra, og dermed vil der være to bands tilbage i den timelange finale, der sendes 6. oktober, hvor de to sidste bands skal dyste om, hvem der får lov til at varme op til netop Anastacia til en stor koncert i Tyskland.

Så følg med i aften fra kl.20:30 på MTV og se, hvordan de danske bands klarer sig imod bands fra Italien, England og resten af Europa.

ANNONCE