Nyhed

Stjernespækket rekordindspilning

Nogle af Storbritanniens største bands forsøger at lave den hurtigste indspilning nogensinde

Radiohead, Keane, Gorillaz og de nyslåede Mercury Prize-vindere fra Antony And The Johnsons er blandt nogle af de britiske bands, som deltager i det såkaldte War Child-velgørenhedsindspilning.

Disse bands er sammen med andre af Storbritanniens største bands gået i studiet for at forsøge at gennemføre den hurtigste indspilning og udgivelse af et album nogen sinde, for at indsamle penge til børn, der vokser op i krigsramte områder.

Hvor end i verden de involverede bands befinder sig i disse dage, gik de alle i studiet i går, hvor de indspillede et nyt nummer. Alle disse indspilninger bliver allerede fra i dag klokken 14.00 gjort tilgængelige til downloading under titlen ”Help: A Day In The Life” på War Childs hjemmeside. Det vil koste et pund eller godt og vel en tier at downloade et enkelt nummer.


Alle numrene vil naturligvis også blive samlet på en egentlig cd-udgivelse, som vil komme på gaden den 26. september.

Et lignende album blev indspillet for 10 år siden til fordel for børn i Bosnien, og her deltog kunstnere som Blur, Oasis, Sinead O’Connor, Suede, The Stone Roses og Manic Street Preachers, der også deltager i denne ombæring. Ved den lejlighed blev der indsamlet mere end 12 millioner kroner.


War Childs hjemmeside

ANNONCE