Nyhed

Tosca på Train

Lounge-teamet Huber og Dorfmeister gæster Train 5. november

Bag navnet Tosca finder man østrigerne Rupert Huber og Richard Dorfmeister, hvor sidstnævnte ikke bare er kendt fra duoen Kruder & Dorfmeister, men også pladeselskabet G-stoned.

Tosca trækker musikalske tråde til blues og dub, men er bedst kendt for deres lounge-musik. De er formodentligt bedst kendt for pladen "Suzuki" fra 2000, der blev efterfulgt af heftig liveaktivitet og senere pladen "Delhi 9" fra 2003. Tosca er snart pladeaktuelle med pladen "J.A.C.", som er på gaden i løbet af få uger.

Med den kommende plade følger også et helt nyt live-set-up, hvor man skal forvente sig mere end en traditionel koncert. Med sig på scenen har Tosca bl.a. en 7x3 meter stor buet skærm, som styres af den visuelle performer Fritz Fitzke. Ligeledes indeholder showet gæsteoptrædener af de 2 rappere Earl Zinger & Sugar B..
Koncerten er bygget op i to afdelinger, hvoraf første halvdel er en piano/electronica-akt. Anden halvdel vil være en mere groovy og tempofyldt oplevelse, der appelerer til både ører og fødder.

Koncerten i Århus er den eneste koncert i Danmark, og billetter kan købes via train.dk og billetnet.dk.

ANNONCE