Nyhed

Blue Foundation og Mads Langer til Spot

Spot 2006 præsenterer nye navne til dette års festival

Spot har frigivet endnu en håndfuld navne, man kan glæde sig til på dette århusianske upcoming-brag af en festival. Det drejer sig om unge danske Mads Langer, der med album-debuten ”Attention Please” tidligere i år bragede igennem med singlen ”Breaking News” som man, uanset musiksmag, kun kan anerkende som en vaskeægte ørehænger.

Det dansk/engelsk/japanske kollektiv Blue Foundation vil med dub og indladende rytmer forsøge at gøre dette års Spot til en oplevelse ud over de sædvanlige. Den store succes med ”Sweep Of Days”-albummet fra 2004 skal nu følges op med ep’en ”Dead People's Choice”, der netop er udkommet. Koncerten på Spot bliver dermed en oplagt mulighed for at høre både nyt og gammelt materiale fra Blue Foundation og dermed afgøre, om deres særlige musikalske blåligt elektriske atmosfære kan opretholdes og succes’en måske gentages.

Tilsidst er det to finske bands, der er blevet tilføjet programmet. Det ene er KTU der, ifølge Spot, rykker på “en spektakulær omgang vild og ekstatisk eksperimenterende rock – leveret sammen med King Crimson-stjernerne Trey Gunn og Pat Mastelotto”. Dernæst er det Aavikko, et instumentalband der spiller en ”charmerende sammenblanding af 60’ernes beachrock, 80’ernes computerspilsmusik og tidløse popmelodier”.

ANNONCE