Nyhed

Radiohuset Rocker igen

Danmarks Radio sætter igen i år fokus på vækstlaget i aktuel dansk rock med et stort anlagt show sidst på måneden

Radiohuset Rocker foregår, ja overraskende nok, i Radiohuset i København allerede lørdag den 29. april, hvor det er muligt at opleve Danmarks Radio rette projektørerne på de lidt nye og mindre kendte kunstnere i gamle dannevang.

Dørene åbner allerede klokken 15.00, og ud over koncerter bliver der mulighed for at opleve show-cases og paneldiskussioner. På den måde er det oplagt både for talentspejdere, allerede eksisterende og kommende fans virkelig at fordybe sig i potentielle hit-banditter, eller bare stille og roligt danne sig et overblik over vækstlaget i dansk rock.

En lang række bands og solister er på plakaten til Radiohusets rock-aften. På nedenstående DR-link kan du tjekke dem og deres spilletider ud. Herfra GAFFA.dk kan vi fremhæve garagerockerne i Baby Woodrose(billedet), Nørrebro-punkrockerne i Gorilla Angreb, sing-song-melankolikerne Munck//Johnson og roots-americana-dub-makkeren Rasmus Helner.

Hvis du mellem klokken 19 og 24 skulle få lyst til at huje ekstra højt inde i Radiohuset, er det endda muligt at din røst på æter-båren-vis kommer ud til det ganske land da P3 sender hele aftenen, med interviews og live-indslag.

Køb din billet her

Radiohuset Rocker - officielt DR-link

ANNONCE