Nyhed

Sidste udkald for Starfighters

Tilmeldingsfristen til en af Danmarks største musiktalent-konkurrencer nærmer sig

Igen i år får en håndfuld demo-bands chancen for at spille under bøgetræerne til årets Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg. Det tegner til at blive en rigtig god tradition med Starfighters-konkurrencen, hvor demobands dyster om en pladekontrakt, 300.000 kr. til indspilning samt en større foto-session. Og alle vinder den fede oplevelse at spille på en festival for et tændt publikum.

Reglerne er de samme som tidligere: Du skal være kontraktfri, uudgivet og virkelig god. Du udfylder kontrakten, der kan printes ud fra Starfighters' hjemmeside og sender den sammen med din demo-cd og pressemateriale til enten P3, MTV eller GAFFA. Vi vil hver vælge tre bands, der ryger i finalen, og derfra er det op til publikum og dommerpanelet at vurdere koncerten på festivalen.

Som udgangspunkt er alle genrer velkomne, men man bør nok tage med i overvejelserne, at afgørelsen sker ud fra en festival-koncert, og dér har nogle ting måske nemmere vilkår end andre. Hvis du sender ind til GAFFA, så husk at markere kuverten "Starfighters", og skriv også, hvis I ikke vil anmeldes på Demo-siden.

Har du ikke fået poleret demobåndet af endnu, er det med at trække guitaren ud af dine unævnelige dybder. Tilmeldingsfristen er nemlig lige om hjørnet. 1. maj skal den senest ligge i indbakkerne på ovenstående redaktioner.

Adressen til GAFFAs redaktion er:

Møllegade 9-13
8000 Århus C
mrk. ”Starfighters”

ANNONCE