Nyhed

Suzanne Vega til Danmark

Singer/songwriteren optræder på Train i forbindelse med Århus Jazzfestival

Den ikke specielt jazzede singer/songwriter Suzanne Vega besøger den 17. juli dette års jazzfestival i Århus. Det er spillestedet Train (og ikke Vega, hæhæ), der denne aften åbner dørene for kvinden bag tænksomme folk-pop-hits som ”Luka” og den heftigt remixede ”Tom’s Diner”.

Suzanne Vegas storhedstid var firserne, hvor album som ”Solitude Standing” satte en anderledes dagsorden i et årti præget af synth-pop og puddel-rock. Hun var med til at bane vejen for en sand singer/songwriter-revival på spindesiden, hvor navne som Tracy Chapman, Edie Brickell og Sinead O’Connor snart fulgte trop.

Heldigvis har den intelligente sangerinde med den kølige stemme formået at bevare både relevansen, det personlige særpræg og den trofaste fanskare op igennem 90’erne og 00’erne, senest med 2001’s afdæmpede ”Songs In Red and Gray”.

Koncerten på Train bliver i akustisk set-up, og spillestedet lover masser af highlights fra sangerindens betragtelige bagkatalog. Billetter sættes til salg den 18. april og kan købes via Billetnet.

Billetnet

ANNONCE