Nyhed

Calexico-medlemmer i biografisk Dylan-film

John Convertino og Joey Burns fra Calexico er blandt de medvirkende i storstilet filmisk gengivelse af Bob Dylans liv

De to centrale skikkelser i det alternative rockkollektiv Calexico, John Convertino og Joey Burns, er på listen over medvirkende til en ny film, der skal portrættere den levende rocklegende Bob Dylans liv. De to skal spille medlemmer af det legendarisk rockband The Band, og skal i filmen fremføre en sang skrevet af Dylan, som i virkeligheden var lidt af en mentor for bandet.

Med sig i line-uppet har de to Calexico-medlemmer en vis hr. Jim James fra My Morning Jacket.

Filmen portrætterer som sagt rockikonets liv, men det lidt specielle er, at i alt seks forskellige skuespillere skal spille sangeren i de forskellige faser af hans liv. De forskellige Dylan'er spilles af Christian Bale, Cate Blanchett (!), Marcus Carl Franklin, Richard Gere, Heath Ledger og Ben Whishaw. I biroller ses blandt andet David Cross, Charlotte Gainsbourg, Bruce Greenwood, Julianne Moore og Michelle Williams.

Filmen, der er under optagelse i Montreal i Quebec, vil komme til at bære titlen "I'm Not There". Den bliver instrueret af Todd Haynes ("Velvet Goldmine", "Far From Heaven"), og på soundtracket vil man blandt andet kunne høre Lee Ranaldo fra Sonic Youth såvel som Calexico og Richie Havens.

Calexicos hjemmeside

ANNONCE