Nyhed

Gratis jazz og elektronik i Ørestaden

Bylivsgruppen inviterer på chill-out, storby-picnic og gratis musikalske oplevelser nu på søndag.

(Billedet: Djosos Krost)

Bylivsgruppen er navnet på et københavnsk initiativ, der har til formål at udvide hovedstads-indbyggernes urbane horisont. Gøre dem bevidste om de muligheder, der er opstået som følge af alle de omlægninger, udbygninger og tilføjelser til byens rum København har oplevet de seneste år. Især i randområderne og omkring Københavns havn er der mange nye og gamle ”glemte” arealer, som Bylivsgruppen nu prøver at trække københavnerne til, i håbet om at det får dem til at benytte og værdsætte disse arealer mere.

På Amager ved Ørestadens sydlige udkant, hvor kragerne tidligere vendte og metroen nu stopper, ligger Kalvebod Fælled - et område dobbelt så stort som Dyrehaven. Det er netop her at Bylivsgruppen på søndag den 27. arrangerer chill-out-event og opfordrer til afslapning og picnic i græsset. Den musikalske side varetages af Kenneth Bagers Music For Dreams, og Jazzen står de erfarne arrangører fra Copenhagen Jazzfestival for. Arrangementet er gratis - og her er programmet:

Music For Dreams præsenterer:

12:00 DJ Disse - Start op med et lækkert lagkagemix!
14:00 Djosos Krost - DJ Pharfar på trommer, Jah Bobby, EMO & Tuco på vokaler.
15:15 Dj Buda - God ven af huset! Mr. Chill himself.
16:00 Luke Solid som en sten, blød som en fjer. Luke er pladeaktuel med ’Guaratiba’.
17:15 Kenneth Bager - Manden bag Music For Dreams iført kaninen ”Guffe”.
18:00 Hess Is More - Unik kunstner med orkester - Mikkel Hess & Co.

Copenhagen Jazzfestival præsenterer:

12:00 Mukupa and the pak - Bas: Jivin Cameron (bas), Thomas Viby (guitar), Rasmus Lund (trommer), Troels Kjær (Keyboard), Nabiha (kor)
14:00 Hans Ulrik Kvartet - Hans Ulrik (sax), Jacob Christoffersen (klaver), Anders Christensen (bas), Mikkel Hess (trommer).
16:00 Ibrahim Electric - Niclas Knudsen (guitar), Jeppe Tuxen (orgel), Stefan Pasborg (trommer)


Tjek hvad alt det der Storby Picnic er for noget her!

ANNONCE