Nyhed

Public Service-festivalen indtager hovedstaden

For tredje gang har du chancen for at opleve et hav af musiknørder, der på elektronisk vis over ni dage vil forsøde dit liv

For tredje gang har du chancen for at opleve et hav af musiknørder, der 11.-20. august vil lade deres lydtæppe svøbe publikum i nye spændende elektroniske toner på en lang række steder i København. Denne sommer byder Nordens største elektroniske musikfestival, Public Service, på et line-up, der både rummer internationale navne samt nogle af de bedste danske dj-navne inden for den mere undergrundsprægede elektroniske musikscene.

Blandt arrangørerne af Public Service-festivalen, eller bare PS, finder vi Krede, der nok mest er kendt som vært på det nu hedengangne D’StoreMix på P3. Public Service startede som en idé mellem Krede og Thomas Madvig, der var Kredes medvært på D`StoreMix, og som ligeledes sammen har afholdt de såkaldte At The RadioHOUSE-fester i Radiohuset, indtil de fik idéen til PS.

Krede fortæller: "Efter femte gang At The RadioHOUSE-fester som D'StoreMix afholdt, blev Thomas Madvig og jeg enige om at stoppe. Der kom for mange for at "se" festen, i stedet for at kreere den. Så en dag på Ramblaen i Barcelona til Sonar-festivalen (stor spansk elektronika-festival, red.) blev vi enige om, at vores hovedstad burde tilbyde noget tilsvarende."


Hvad kan du så anbefale på dette års festival?
"Jeg synes, det ville være forkert at fremhæve nogle frem for andre, for jeg synes generelt, vi har et rigtig godt program i år. Men jeg glæder mig naturligvis til Ørstedsparken, hvor jeg selv skal spille. En fyr, der hedder Jørgen Kjer, skal lave lys på, hvad der kan laves lys på i Ørstedsparken, og vores musik kan høres på trådløse hovedtelefoner samtidig. Det ser jeg frem til at opleve. Jeg glæder mig også rigtig meget til Colleen fra Frankrig og Deadbeat fra Canada samt Pole fra Tyskland, der kommer til PS i forbindelse med deres fælles udgivelse på pladeselskabet Echocord, der har danske DJ Ned Flanders som medejer.

For mere information klik nedenstående link.

Public Service


ANNONCE