Nyhed

Red Hot Chili Peppers i Forum

Til december bliver det for anden gang i år muligt at se de rødglødende chilipebre i København.

Tilbage i den småkolde april måned, hvor ingen endnu turde tro på, at det faktisk ville blive sommer, gav Red Hot Chili Peppers en fuldstændigt juli-varm koncert for et inviteret publikum i Den Grå Hal. Som altid nærmest dampede bandet af energi, da de præsenterede numre fra deres nyeste album "Stadium Arcadium", og det var ikke svært at forstå, hvorfor Chili Peppers har ry for at være ét af vor tids bedste live acts.

Allerede nu er Chili Peppers på farten: Den kommende weekend er bandet headliner på den store, amerikanske festival Lollapalooza i Chicago og fortsætter med en intensiv tur rundt i USA og Canada, og krydser sidst i november Atlanten for at give en stribe koncerter i Europa.

Lørdag 9. december kl. 20 går det så løs i Forum, hvor der gerne skulle være plads til alle de fans, der forgæves forsøgte at få billetter i april. Dengang var det desværre hovedsagligt pladeselskabs-kontakter, royale og andre kändisser, som blev prioriteret.

Billetsalget starter på mandag 7. august kl. 10. Billetter (max. 6 pr. ekspedition) kan købes gennem Billetlugen på tlf. 70 263 267, via billetlugen.dk eller i Fona-butikkerne.

ANNONCE