Nyhed

Støttekoncert for ofre i Libanonkrigen

Danske musikere samles om støttekoncert på Vega den 18. august til fordel for de civile ofre for Israel/Libanon-konflikten

Krigen i Libanon er heldigvis i disse dage sat i bero, men krisen har allerede krævet mange civile ofre og meget tyder på, at våbenhvilen desværre kun er midlertidig. Tusindvis af almindelige mennesker på begge sider af konflikten lider under følgerne af krigen, og dette har fået en række danske musikere til at reagere.

Anført af Tobias Bülow (billedet) har en gruppe musikere således besluttet sig for at bidrage på den måde, de bedst kan – nemlig via deres musik. Derfor har de i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp arrangeret en støttekoncert til fordel for de civile ofre i Libanonkrigen.

Lille Vega danner den 18. august rammen om støttekoncerten, hvorfra alle indtægterne går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps hjælpearbejde.


En lang række danske kunstnere har valgt at stille op i den gode sags tjeneste. Vi nævner i flæng Rasmus Nøhr (solo), Entakt, Louise Hart, Sarah Hepburn, Kenneth Thordal, Strawberry Blonde, Thomas Buttenscøn, Michael Hamilton, Printer, Lupus og Tobias Bülow.

Koncerten indledes klokken 21.00, og prisen er 120 kroner i forsalg og 140 kroner i døren. Billetter kan købes via Billetlugen.

ANNONCE