Nyhed

The Bravery i studiet

Toeren skal markere et stilskifte væk fra den trendy 80'er-retrolyd

The Bravery gjorde en del væsen af sig i Danmark såvel som i udlandet med singlen "An Honest Mistake", og de kunne såmænd opleves herhjemme som opvarmning for Depeche Mode i Parken i februar.

Nu er New Yorker-bandet, der red med på 80'er retrobølgen, i gang med at indspille materiale til den svære toer. Ikke overraskende udtaler frontmand Sam Endicott til MTV, at de på dette album vil tone synthesizerlyden lidt ned og give plads til guitarer og piano. Dette skulle indikere et stilskifte, så der på den kommende plade bliver plads til både langsommere og mere rockende sange.

The Bravery fik sidste år en masse presseomtale specielt i England, fordi Endicott lagde sig ud med en række forskellige bands. Til MTV siger frontmanden, at det nu er slut med den slags: "Jeg er skideligeglad med at være cool nu. Man kan blive så fanget i at forsøge at imponere folk, at man mister fokuset på de vigtige ting. Det er vigtigt at være i et godt band, og det er vigtigt at lave god musik. Alt andet er ikke vigtigt. Og så har jeg besluttet, at jeg helt sikkert er færdig med at svine andre bands".

Bandet har brugt den sidste måned i studiet med Brendan O'Brien (producer for bl.a. Pearl Jam, KoRn og Bruce Springsteen), og håber at kunne færdiggøre indspilningerne i løbet af efteråret, så pladen kan ligge klar i begyndelsen af 2007.

ANNONCE