Nyhed

Yo! MTV Raps på dansk

L.O.C. skal være vært på MTV's danske udgave af den legendariske programserie Yo! MTV Raps

Tirsdag den 29. august går MTV's nye danske satsning i luften for første gang. Afsættet er den legendariske programserie Yo! MTV Raps, som nu lanceres i en dansk version.

Vært på efterårets 12 første programmer bliver den succesrige danske rapper L.O.C., og ifølge rapperen var det ikke svært at takke ja, da tilbudet kom.

"Da jeg var yngre, kunne vi ikke se MTV derhjemme, så jeg sad i stedet klistret til radioen, som rent faktisk sendte Yo! MTV Raps direkte. Radioprogrammerne var anført i avisen, som jeg flittigt checkede for sendetiderne – det var ren old school. Da MTV i sommer spurgte, om jeg ville guest-hoste showet, som jeg er vokset op med, kunne jeg kun sige ja! Det er jo en ren ære, og så giver det mulighed for at præsentere noget af den musik, jeg selv brænder for, og som man normalt ikke kan opleve på tv," udtaler L.O.C.

Om hyringen af L.O.C. til jobbet som vært udtaler MTV Networs kanalchef, Kenneth Kristensen:

"At det er lykkes os at få L.O.C. til at hoste showet er et kæmpe scoop. Vi tænkte stort fra begyndelsen og var ikke i tvivl om, at L.O.C. ville være den helt rigtige vært til Yo! L.O.C. har gennem de seneste år været den mest succesfulde og toneangivende danske rapper og har gjort sit for at flytte grænserne for, hvad dansk hiphop kan både rent musikalsk, men også visuelt igennem live shows og videoer. Jeg er sikker på, at Liams kæmpe viden og passion for hiphop vil være med til at genoplive Yo! MTV Raps som en unik inspirationskilde," udtaler han.

Showet kommer til at indeholde musik, videoer og interviews fra både ind- og udland, og hver uge vil aktuelle danske og udenlandske navne besøge programmet og give prøver på, hvad de egentlig kan med en mikrofon uden et producerteam i ryggen.

L.O.C.s hjemmeside

ANNONCE