Nyhed

VME afslører planer for foråret

Debutalbum fra A Kid Hereafter er blandt de spændende udgivelser, VME har klar i 2007.

VME ruster sig til 2007 og afslører nu nogle af de navne, der står parat til at indtage 2007.

A Kid Hereafter har med en række flotte koncert-anmeldelser og en single på P3 gjort sig mere end almindeligt bemærket i det danske land, og den 29. januar er bandet klar med debutalbummet "Rich Freedom Flavor". Bandet er fortsat koncertaktuelle, se mere på www.myspace.com/akidhereafter.

Derudover er der nyt fra franske DJ Mehdi og Uffie, som leverer en interessant fusion af electro/house og hip hop. Begge har live-datoer i København i februar, og DJ Mehdis album er ude 15. januar.


GAFFA skrev i går, at der også er nyt fra !!! (Chk Chk Chk), albummet "Myth Takes" er på gaden 5. marts. De holder stilen fra det forrige album, og også her er der livedatoer i både Århus og København i april.

Fra England er der udgivelse fra Enter Shikari, og inden for den mere hårde rock udgiver VME d. 22/1 det nye album "Passenger" fra danske Mnemic, som blandt andet åbnede Orange Scene på Roskilde Festival 2005.

Til sidst og ikke mindst, er der en god chance for, at Editors (billedet) leverer et spritnyt album før tiden, produceret af Jack "Knife" Lee (U2 & Snow Patrol). Første single er klar før sommer, og albummet ventes ude til september.


Din tekst


ANNONCE